KNÄSKOTRAR

VI har skotrar till uthyrning och Knäkrycka till försäljning

HYR FÖR 450KR/VECKA

QA-ATV modellen är hopfällbar med stora hjul. Den lämpar sig även för mer ojämna underlag. Den tål vikter på upp till 113kg. Modellen är inte styrbar utan riktningsändring görs genom att man lättar på framhjulen med hjälp av styret och vrider sig. QA funktionen innebär att höjden på modellen justeras med snabb knapp-tryckning, som kryckor t.ex.

QA är en hopfällbar modell med små hjul. Den lämpar sig på relativt jämna underlag och fram-förallt inomhus. Den tål vikter på upp till 113kg. Modellen är inte styrbar utan riktningsändring görs genom att man lättar på framhjulen med hjälp av styret och vrider sig. QA funktionen innebär att höjden på modellen justeras med snabb knapp-tryckning, som kryckor t.ex.

ATV-SW-500 har styre och tål vikter upp till 227 kg. Den här modellen är lite större och hjulen gör att man tar sig fram även utomhus på ett smidigt sätt. Trottoarer är inget problem! Det enda som behöver justeras är stödplat-tan för det skadade benet, som sätts på rätt sida bero-ende av skadan, samt styret som också flyttas beroende på om det är höger eller väns-ter ben som är skadat.

RA-P-200 är en fällbar barn-modell som har små hjul. Den har en hel plattform och passar till små patienter framförallt för förflyttning inomhus.

<h2><strong> PRIS 2100</strong></h2>
<p>Iwalk 2.0 är en Hands-free krycka som gör att du kan gå och röra dig utan att använda händerna och ändå avlasta din skadade fot helt och hållet. Produkten är enkel att sätta ihop, sätta fast på benet och att lära sig hantera! Den medger att du kan gå och röra dig och använda händerna som du är van vid. Du kan bära saker och stå eller gå utan att belasta händer och armar. Du kan promenera med hunden eller bära en kaffekopp och till och med arbeta stående som ex i en butik eller som frisör. Överbelastningsskador på grund av vanliga kryckor, till exempel handsmärtor, karpaltunnel-syndrom och axelsmärtor kan helt elimineras. Det enda som behövs är lite enkla balansövningar för att komma igång!</p>

Välkommen

Välkommen till www.plshjalpmedel.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar